15 Ağustos 2015 Cumartesi

KOLAY TOPUZ YAPIMI

topuz-sac-modeli
KOLAY TOPUZ YAPIMI

Yaz aylarında açık saç çok fazla tercih edilmiyor. Sıcaktan bunaldınız saçlarınızı toplamak istiyorsunuz ama güzelliğinizdende ödün vermek istemiyorsunuz. İşte böyle zamanlarda kolaylıkla yapabileceğiniz çok şık topuz modelleri var. Hatta ofiste çalışırken saçlarızı şöyle bir toparlamak istediniz ama yanınızda tokanız yok ama üzülmeyin  bir paket lastiği yardımıyla yapabileceğiniz çok şık bir topuz modelini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Günlük hayatta kullanabileceğiniz ve kısa sürede hazırlanmanız gereken zamanlarda hayat kurtaracak bir topuz modeli. Acil bir davete yetişmeniz gerekiyor ve saçlarına ayıracak hiç vaktiniz kalmadı işte size hem pratik hem yapması çok kolay bir topuz modeli.

Kuaföre gitmeden ve para harcamadan da evde çok güzel ve şık topuz modelleri yapabilirsiniz. İşte ben bugün sizlerle böyle bir topuz modeli paylaşmak istiyorum

Arkadaşlar böyle modeller için hiç el becerici gerekmiyor. Yani bir iki defa denedikten sonra benim hiç el becerim yok hiç yapamam diyen arkadaşlar bile bu topuz modelini kolaylıkla yapabildiklerini görecekler.
Saçınıza bu modeli verebilmeniz için gereken şeyler ise sadece bir adat tel toka 1 adat lastik toka o kadar. Aşağıda da şansınıza bu kolay topuz modelini nasıl verebileceğinizi anlatan bir video olacak.

KOLAY TOPUZUN YAPILIŞI:

Önce saçlarınızı saçlarınızı güzelce tarayın kahkülünüz varsa onu ayırın daha sonra bir lastik toka yardımıyla saçlarınızı at kuyruğu şeklinde bağlayın. Bağladığınız saçı lastik tokayı biraz aşağıya çekerek gevşetin. Daha sonra bağlı saçınızın tam tokaya yakın yerinden (tepenizden) parmağınızla biraz ayırın. Bu kısma saçımızın uzun kısmını dolduracağız. Ayırdığınız kısma saçlarınızı doldun ve topuzumuz hazır hadi kolay gelsin :)


0 yorum:

Yorum Gönder